Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de modernizare la Liceul Lazăr Edeleanu din Năvodari (galerie foto)

ro

07 May, 2021 09:49 2693 Marime text
  • Primarului orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook faptul că se continuă lucrările de modernizare a Liceului Lazăr Edeleanu.
  • Investiția este realizată de Primăria Năvodari și se desfășoară cu finanțare europeană.

Chelaru a subliniat că educația este o prioritate pentru orașul Năvodari.

Se lucrează la interior la etajele superioare pentru schimbarea instalației electrice și a tâmplăriei, dar și la exterior pentru refacerea fațadelor.

În cadrul proiectului este prinsă și sala de sport a liceului, care va fi modernizată.

Investiția este realizată de Primăria Năvodari și se desfășoară cu finanțare europeană în valoare de 9,5 milioane de lei. Proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirii Liceului Tehnologic Lazăr Edeleanu Năvodari” face parte din Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Proiectul prevede izolarea termică a pereților exteriori, termoizolarea pereților în zona soclului, izolarea termică a planșeului peste sol, înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare existente, asigurarea unui nivel ridicat de etanșeitate la aer a clădirii, termo-hidroizolarea terasei, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată de viață mare, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice pentru consum propriu.

Sursă foto: Facebook/ Chelaru Florin

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii