Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de infrastructură CN APMC începe modernizarea zonei de acces către Poarta 9

ro

25 Sep, 2018 00:00 2215 Marime text
Pe data de 21 septembrie, Primăria Constanţa a emis pentru Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa SA un act de urbanism.
 
Este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 3635, care constă în „Organizare de şantier pentru lucrări de infrastructură incluse în obiectivul de investiţie zonă de acces a navelor pe canalul Dunăre - Marea Neagră - proiectare şi execuţie lot 1 - sistematizare acces şi modernizare platformă Poarta 9“.
 
Lucrările se vor realiza în interiorul Portului Constanţa, zona unde terenul este în administrarea CN APM SA Constanţa, şi vor fi incluse în două proiecte tehnice distincte, astfel: sistematizare acces şi modernizare platformă poarta 9 - lot 1, precum şi acces rutier la danele de operare 97 - 99 - lot 2.
 
De altfel, CN APM Constanţa a solicitat şi de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru proiectul „Lucrări de infrastructură incluse în obiectivul de investiţie zonă de acces a navelor pe canalul Dunăre - Marea Neagră - proiectare şi execuţie lot 1 - sistematizare acces şi modernizare platformă Poarta 9“.
 
Informaţiile privind acest proiect pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00-13.00, precum şi la sediul CN APM Constaţa. De asemenea, cei interesaţi pot depune eventualele sugestii şi observaţii privind proiectul „Lucrări de infrastructură incluse în obiectivul de investiţie zonă de acces a navelor pe canalul Dunăre - Marea Neagră - proiectare şi execuţie lot 1 - sistematizare acces şi modernizare platformă Poarta 9“.
 
Citeşte şi:
 
CN APMC Constanţa anunţă o licitaţie pentru una dintre zonele de acces al navelor pe Canalul Dunăre - Marea Neagră (document)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii