Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de conformizare la Căminul Faleză Nord 2 din cadrul Universității „Ovidius” Constanța

ro

12 Oct, 2020 00:00 1812 Marime text
  • Universitatea „Ovidius” Constanța intenționează să atribuie un contract de lucrări de conformizare în cadrul Căminul Faleză Nord 2.
Universitatea „Ovidius” Constanța organizează licitație publică pentru proiectarea și execuția de lucrări de conformizare a Caminului Faleza Nord 2.
 

Descrierea contractului


Obiectul contractului îl reprezintă Proiectare si executie lucrari de conformizare a Caminului Faleza Nord 2, din aleea Studentilor nr.1, Constanta, in sensul conformizarii sistemului de detectie, semnalizare si alarmare in caz de incendiu si a sistemului de limitare si stingere a incendiilor, în vederea obținerii autorizatiei de functionare IGSU.

Valoarea totală estimată a contractului este 313.445 lei.

Obiectul contractului îl reprezintă achizitia proiectarea sistemului de detecție, semnalizare si alarmare in caz de incendiu si a sistemului de limitare si stingere a incendiilor,conform normativelor si a Scenariului de Securitate la incendiu; lucrarile de executie a sistemelor proiectate; punerea in functiune a sistemelor; efectuarea instructajelor specifice pentru utilizarea sistemelor; predarea documentatiei pentru obtinerea autorizatiei de functionare IGSU, precum si sustinerea la IGSU a documentatiei elaborate in cadrul contractului si, daca este cazul, modificarea/ajustarea/corectarea documentelor elaborate precum si rectificarea lucrarilor conform modificarilor documentatiei, ori de cate ori este nevoie, până la emiterea autorizatiei de securitate la incendiu.


Criteriul principal de atribuire este cel mai bun raport calitate – preț.
 

Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante

 
Conf.univ.dr.Dan-Marcel Iliescu– Rector; - Prof. univ. dr. Liliana Ana Tuţă– Prorector ;; - Prof. univ. dr. Elena Condrea – Prorector; - Lect. univ. dr. Alexandru Bobe – Prorector; - Prof. univ. dr. Gîrțu Mihai - Prorector; - Conf.univ.dr.Raluca-Andreea Trandafir– Prorector; - Ing.Laurentiu Sirbu – Director General Administrativ si Presedinte cu drept de vot în Comisia de evaluare a ofertelor; -Ec. Roberta-Laura Galav - viza CFP; -Ec. Maria Atanasie – Director Economic; - CJr. Loredana Maximiliana Dan – Director Juridic; - Ing.Luminiţa Mihail –Şef Birou Achiziţii Publice si Persoana responsabila cu aplicarea procedurii de atribuire; - Inf. Teodor Chitic – Sef B.A.R.E.I.T si Membru in Comisia de evaluare a ofertelor; - Inf. Aurel Cipu – Membru in Comisia de evaluare a ofertelor; - Ing.Daniel Militaru– Membru de rezervă in Comisia de evaluare a ofertelor; - Inf.Ergil Isaat– Membru de rezervă in Comisia de evaluare a ofertelor.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.10.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și:

Lucrări de conformizare a spațiilor din cadrul Universității Ovidius Constanța

La universitatea „Ovidius” s-au validat decanii următorilor patru ani Conf. univ. dr. Alina Buzatu, noul decan al Facultății de litere

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii