Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea a cerut schimbarea judecătorului. Ce a decis Tribunalul București

ro

29 Jan, 2020 13:12 1839 Marime text
Tribunalul București a respins cererea de recuzare a magistratului care judecă o contestație la executare formulată de Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a cerut schimbarea judecătorului pe motiv că nu este imparțial, întrucât acesta a semnat un memoriu unde erau criticate chiar afirmațiile lui Dragnea.

„Am făcut o cerere de recuzare, întrucât dânsa a formulat o cerere de abținere în care a invocat aceleași temeiuri în care le-a invocat și prima judecătoare care s-a abținut și a cărei cereri de abținere a fost admisă. Este vorba despre faptul că au semnat un memoriu către CSM cu privire la niște afirmații făcute în mod special de domnul Dragnea. Atâta timp cât un judecător, din această perspectivă, semnează un asemenea memoriu, noi am considerat - ca și prima instanță, care a admis cererea de abținere - că nu poate fi imparțială nici măcar aparent", a declarat avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, la Tribunalul București, potrivit dcnews.ro.

Însă, după deliberare, instanța a respins cererea de schimbare a judecătorului.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.
 
Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii