Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră. Conferință de presă la sediul Grupului de Nave Mangalia (galerie foto și video)

ro

16 Sep, 2021 11:53 2349 Marime text
  • Activitatea se va desfășura în spațiu deschis, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară împotriva răspândirii noului coronavirus.
Azi, 16 septembrie 2021, la sediul Grupului de Nave Mangalia, se desfășoară o conferință de presă susţinută de Fabrice LEGGERI, directorul executiv al Agenţiei Europeane pentru Poliție de Frontieră și Gardă de Coastă (Frontex) şi de chestor principal de poliţie Liviu BUTE, inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române.
 
Aflat în vizită de lucru în ţara noastră, directorul Frontex va participa la un exercițiu de abordaj şi control organizat de Garda de Coastă în Marea Neagră, în cadrul Multipurpose Maritime Operation in the Black Sea 2021 (MMO Black Sea 2021) care este derulată sub coordonarea Agenției Frontex.
 
Activitatea se va desfășura în spațiu deschis, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară împotriva răspândirii noului coronavirus.

„Prezența în teren a celui mai înalt demnitar al agenției reprezintă un semnal deosebit de important pentru noi toți, dar mai ales pentru polițiștii de frontieră implicați direct în activitățile circumscrise operațiunii maritime cu scopuri multiple la Marea Neagră care este în plină desfășurare atât în țara noastră, cât și în Bulgaria, sub coordonarea agenției Frontex. Trebuie menționat faptul că instituția noastră găzduiește pentru a patra oară o astfel de operațiune”.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii