Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Construct SA, tranzacție cu municipiul Mangalia. Este vizat un teren în suprafață de 10.397 mp

ro

19 Jun, 2020 00:00 1654 Marime text
  • Pe ordinea de zi a AGEA din luna iulie se află aprobarea unei „tranzacții", între municipiul Mangalia și Litoral Construct SA
  • Obiectul tranzacției: un teren în suprafață de 10.397 mp, aparținând societății
  • Litoral Construct SA este deţinută de Acţionari Listă
  • Litoral Construct SA desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale

Administratorul unic al societății Litoral Construct - SA, cu sediul în Constanța, convoacă Adunările Generale extraordinară, respectiv ordinară ale acționarilor pentru data de 17.07.2020, sau 20.07.2020 în cazul neîntrunirii cvorumului la prima convocare, ora 09.00, respectiv ora 10.00, la sediul societății, pentru toți acționarii înregistrați în Registrul acționarilor administrat de Registrul Miorița - SA.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, ordinea de zi este următoarea: aprobarea prelungirii mandatului lui Vasile Cotrumba în calitate de administrator unic, cu un an și aprobarea remunerației acestuia; aprobarea mandatarii unei persoane care să semneze pentru societate contractul de mandat cu administratorul unic sau actul adițional, după caz; mandatarea unei persoane care să semneze pentru toți acționarii societății hotărârea AGOA ce va fi adoptată; mandatarea unei persoane care să îndeplinească toate formalitățile privind înregistrarea hotărârii AGOA ce va fi adoptată la ORC și publicarea acesteia în Monitorul Oficial al României.

Se asemenea pe ordinea de zi a adunării extraordinare a acționarilor se află aprobarea unei „tranzacții", între municipiul Mangalia și Litoral Construct SA, după cum urmează: municipiul Mangalia își va însuși limitele de vecinătate ale imobilului teren în suprafață de 10.397 mp, aparținând societății în configurația actuală, respectiv prin dispunerea în 4 loturi și va renunța la impunerea rolului fiscal al imobilului teren în configurația avută în vedere în urma încheierii contractului de schimb autentificat sub nr. 2423/21.11.2002 la BNP „David Daniela". Totodată, municipiul Mangalia va elibera societății Litoral Construct SA înscrisurile necesare efectuării documentației cadastrale de prima înscriere necesare pentru finalizarea înscrierii în Cartea Funciara a dreptului de proprietate asupra terenului în suprafață de 10.397 mp în noua configurație.

De cealaltă parte, Litoral construct SA va renunța la orice pretenție materială sau viitoare ce se poate materializa printr-o acțiune în justiție care să aibă ca obiect acțiune în revendicare, acțiuni posesorii sau alte acțiuni, inclusiv cele prin care se solicită acordarea unor despăgubiri bănești, cu privire la afectarea imobil teren în suprafață de 10.397 mp. Ulterior, societatea va înregistra documentația cadastrală de prima înscriere în Cartea Funciară. Tranzacția va fi semnată din partea societății de directorul economic, Ionela Cristina Dristaru.
Documentele de pe ordine de zi pot fi consultate procurate de la sediul societății iar acționarii se vor putea prezenta personal la Adunările Generale, vor putea numi un reprezentant sau vor putea vota prin corespondență
 

Litoral Construct SA, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 1991, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 186.638,4 lei, integral vărsat, este compus din 47.856 de acţiuni. Litoral Construct SA este deţinută de Acţionari Listă. Litoral Construct SA desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 

Citește și:

Mandatul administratorului societății Litoral Construct a fost prelungit

Acţionarii Litoral Construct decid aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2019


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii