Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lista propunerilor PD-L pentru Parlament, deschisa pana pe 22 iulie

ro

08 Jul, 2008 00:00 921 Marime text

Conducerea organizatiei judetene PD-L Constanta a prezentat, ieri, lista provizorie a propunerilor pentru alegerile parlamentare.

Pe langa presedintele filialei, Ion Popescu, mai exista inca 14 propuneri ale PD-L Constanta pentru Parlamentul Romaniei. Pe lista democrat-liberalilor se afla: Mircea Iustian, Ionel Manafu, Vasile Halici, Gigi Chiru, Mihai Petre, Diane Vancea, Senol Zevri, Cristina Branzoi, Constantin Chirila, Ion Popescu, Laurentiu Mironescu, Nicolae Sandru, Mircea Banias, Vicentius Petrescu si Ion Toanchina. Presedintele filialei judetene PD-L Constanta a declarat ca ordinea este aleatorie si ca lista va ramane deschisa pana pe 22 iulie, cand va trebuie prezentata in varianta finala, la Bucuresti.

"Nu s-a luat in calcul excluderea lui Dutu"

In ceea ce-l priveste pe deputatul Stelian Dutu, presedintele PD-L Constanta, Ion Popescu, a afirmat ca acesta nu si-a exprimat deocamdata intentia de a candida pentru un nou mandat in Parlament. Vizavi de recentele afirmatii critice la adresa conducerii partidului, pe care Stelian Dutu le-a facut, Popescu a spus ca nu s-a luat in calcul excluderea lui. Actualul sef al PD-L Constanta a admis, insa, ca criticile aduse de Dutu au daunat imaginii PD-L, insa a precizat ca formatiunea nu s-a gandit la inlaturarea lui. "Cred ca, in parte, a afectat imaginea partidului, dar nu inseamna ca ne dispensam de dumnealui", a spus Popescu. Prezent la Constanta, primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ca exista intentia realizarii unor sondaje de opinie, in urma carora sa fie desemnati cei mai competitivi candidati pentru Parlament. Termenul ramas este, insa, foarte scurt.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU {/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii