Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Militarilor Profesioniști, la ceas aniversar. Împlinește 11 ani de la înființare

ro

17 Sep, 2021 09:10 1638 Marime text
În fiecare an, pe 17 septembrie Liga Militarilor Profesioniști sărbătoreşte momentul în care a luat ființă ca asociație.

„Cu mândrie şi bucurie, mulțumesc, astăzi, la ceas aniversar, tuturor camarazilor care fac parte din marea familie LMP. Această zi marchează punctul de plecare al camaraderiei noastre sub egida LMP, momentul în care militarii de la baza ierarhiei s-au unit pentru a-şi face auzită vocea. Eforturile noastre comune de-a lungul celor 11 ani, pe care astăzi îi bifăm triumfători, au schimbat profund cursul evoluției noastre ca cetățeni în uniformă“ - a precizat într-un mesaj președintele Ligii Militarilor Profesioniști, Dănuț Albu.  

Liga Militarilor Profesionişti se înclină cu respect şi admirație în faţa faptelor de arme ale camarazilor şi îşi afirmă cu tărie hotărârea de a promova şi susţine, prin tot ceea ce face, valorile fundamentale ale militarilor de la baza ierarhiei.

„Totodată, se angajează să facă, dezinteresat, tot ceea ce depinde de membrii săi, pentru ca istoria “cetățeanului în uniformă” să fie scrisă cu mândrie, cunoscută, păstrată şi promovată consecvent, în aşa fel încât cei mai mai tineri dintre militari să-şi cunoască înaintaşii, să-i respecte şi să le urmeze exemplul.
Astăzi, am onoarea de a transmite tuturor membrilor LMP, în serviciu sau în rezervă, şi tuturor familiilor acestora gândurile mele bune, sincere urări de sănătate, împlinirea tuturor aspiraţiilor şi un respectuos salut camaraderesc. La mulți ani, nouă! Tot înainte, camarazi!“ - a mai precizat președintele Ligii Militarilor Profesioniști, Dănuț Albu. 

Sursa foto: Facebook/Liga Militarilor Profesionisti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii