Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație publică DGASPC Constanța cumpără tipizate (document)

ro

25 Jun, 2020 00:00 1787 Marime text
  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța  anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului privind  achizitia de tipizate.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța    organizează licitație publică pentru a încheia un contract de  achiziție de tipizate.
 
Valoarea estimată a contractului este de  2.306.306 lei.
 

Descrierea contractului

 
Obiectul contractului îl reprezintă achiziția de tipizate, conform cerințelor specificate în caietul de sarcini. Valoarea estimată totală pentru necesarul până la 31.12.2020 este de 21.280,28 lei fără TVA, defalcat pe subunități din cadrul DGAS astfel: DGAS 9.631,01 lei fără TVA, Serv. medicina școlară 7.785,15 lei fără TVA, Cantina Constanța 337 lei fără TVA, Cantina Palazu 171 lei fără TVA, Direcția administrare creșe 2.974,02 lei fără TVA, Camin 382,10 lei fără TVA.
 
Se prevede posibilitatea prelungirii contractului pe o perioadă de maxim 4 luni (ianuarie - aprilie 2021), în funcție de disponibilitatea fondurilor bugetare necesare, valoarea estimată totală a eventualei prelungiri fiind de 1.782,78 lei fără TVA.
 
Contractul se va încheia după atribuire. Ofertele prezentate trebuie să respecte cantitățile și cerințele specificate din caietul de sarcini. Oferta va fi prezentată în prețuri unitare, fără TVA (format cu doua zecimale); valoarea totală va fi exprimată în lei, cu TVA menționată distinct și va fi întocmită conform formularului de ofertă atașat.
 
Valoarea ofertată pentru necesarul fiecărei subunități nu trebuie să depășească valoarea estimată aferentă fiecăreia.
 
Valabilitatea ofertei este de 60 de zile. Ofertantul va respecta toate reglementările referitoare la protecția muncii, PSI și protectia mediului și este răspunzator de exactitatea și legalitatea datelor înscrise în situațiile de plată și în facturi, obligându-se să restituie sumele încasate necuvenit. Se va constitui garanție de bună execuție, în cuantum de 5% din valoarea totala a contractului, fără TVA. Se vor emite facturi pentru fiecare subunitate din cadrul DGAS în parte.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este     25.06.2020, ora  16.00.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Citește și:
 
DGASPC va reabilita Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență, din Constanța (document)
 
DGASPC Constanța organizează licitație pentru achiziționarea de pâine și produse de panificație, patiserie și cofetărie (document)
 
Ziua Serviciilor Publice de Asistență Socială Despre DGASPC Constanța. Când a luat ființă instituția. De ce a fost creată
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii