Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie publică Cât va plăti Confort Urban SRL pentru expertiza tehnică privind reabilitarea a 17 străzi din Constanţa?

ro

06 Oct, 2016 00:00 1590 Marime text
 

17 străzi din municipiul Constanţa urmează să intre în reabilitare, societatea Confort Urban lansând recent un apel pentru contractarea serviciilor de expertiză tehnică necesară demarării lucrărilor. Astfel, potrivit licitatiapublica.ro, societatea a lansat anunţul pentru achiziţia contractului cu titlul „Servicii de expertiză tehnică pentru 17 străzi din municipiul Constanţa”, prin care se doreşte contractarea serviciului de expertiză tehnică pentru următoarele străzi din municipiul Constanţa după cum urmează: Haricleea Darclee, Titus Cergău, Iosif Ivanovici, Eduard Caudella + prelungire, Dinu Lipatti, aleea Vrâncioaiei, Topoloveni, Scheia, Rapsodiei, aleea Al. Alexandridi, A.D. Xenopol, Liviu Rebreanu, Lucian Blaga, George Topîrceanu, Alexandru Sahia, Gospodăriei, Măcinului. Valoarea estimată a contractului se ridică la 132.000 de lei, fără TVA. La licitaţie pot participa numai experţi tehnici atestaţi, care trebuie să finalizeze raportul de expertiză în 15 zile.
 
Criteriul de adjudecare a licitaţiei este cel mai bun raport calitate - preţ, având în vedere importanţa termenului de finalizare a raportului de expertiză. Societăţile interesate trebuie să depună ofertele de înscriere până cel târziu pe 7 octombrie 2016.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii