Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru servicii de supraveghere a lucrărilor de modernizarea acvariului de la Tulcea

ro

19 Mar, 2021 00:00 1161 Marime text
  • Institutul de Cercetări Eco-muzeale "Gavrilă Simion" din Tulcea organizează achiziție publică pentru atribuire servicii de supraveghere a lucrărilor de modernizare a clădirii acvariului
  • Valoarea estimată a contractului este de 75.000 lei
  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 24.03.2021
  • Institutul de Cercetări Eco-Muzeale din Tulcea a luat fiinţă în anul 1993 prin reorganizarea tuturor obiectivelor muzeale din judetul Tulcea
  • Legiferarea şi reorganizarea muzeului tulcean s-au făcut prin deciziile nr. 118, 119/19 martie 1993
     
Institutul de Cercetări Eco-muzeale "Gavrilă Simion" din Tulcea organizează achiziție publică pentru atribuire servicii de supraveghere a lucrărilor de modernizare a clădirii Acvariului din cadrul instituției.
Valoarea estimată a contractului este de 75.000 lei.
Data limită pentru depunerea ofertelor este 24.03.2021, ora 12:00.

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale din Tulcea a luat fiinţă în anul 1993 prin reorganizarea tuturor obiectivelor muzeale din judetul Tulcea.

Muzeul tulcean a luat naştere în anul 1950, prin organizarea Muzeul de Ştiinţe ale Naturii.

Din anul 1965 a început să funcţioneze sub denumirea de Muzeul "Delta Dunării" cu 4 secţii: istorie şi arheologie, etnografie, ştiinte ale naturii, artă, fiind primul şi singurul muzeu tematic din România acceptat la acea vreme, cu denumirea de Muzeul Deltei Dunării.
În timp, muzeul s-a extins prin organizarea altor unităţi muzeale.
Cea mai importantă realizare este organizarea în 1975 a Secţiei de istorie şi arheologie din Parcul "Monumentul Independenţei", în interiorul unui prim pavilion, ulterior extinsă prin construcţia celui de-al doilea edificiu.
Legiferarea şi reorganizarea muzeului tulcean s-au făcut prin deciziile nr. 118, 119/19 martie 1993, Institutul urmând să-şi desfăşoare activitatea în domeniile: ecologie, etnologie, istoria artelor, istorie şi arheologie. În prezent, fiecare obiectiv muzeal al Institutului desfăşoară activitatea sa proprie prin care încearcă să îmbine riguros activitatea ştiintifică de cercetare, conservare, restaurare, valorificare şi îmbogăţire a patrimoniului cultural, cu acţiuni care să evidenţieze activităţi sinergetice cu alte domenii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii