Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru protecţia habitatelor și a speciilor periclitate din Rezervația Biosferei Delta Dunării

ro

09 Jan, 2021 00:00 1607 Marime text
 
  • Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării organizează licitație pentru servicii management financiar pentru proiectul „Măsuri pentru asigurarea unui statut favorabil de protecţie si conservare a habitatelor și a speciilor periclitate din RBDD în context internaţional”
  • Valoarea totală estimată este 652.400 lei
  • Achiziția se referă la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10.02.2021, ora 15:00 în SEAP

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării organizează licitație pentru servicii management financiar pentru proiectul „Măsuri pentru asigurarea unui statut favorabil de protecţie si conservare a habitatelor și a speciilor periclitate din RBDD în context internaţional” Cod SMIS 123621.
Având în vedere contractul de finanţare nr. 277 din 08.10.2019, încheiat între Ministerul Fondurilor Europene în calitate de Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare, este necesară achiziția serviciilor de specialitate privind managementul financiar al proiectului.
Contractul este menit să sprijine ARBDD, în managementul financiar.

În acest scop, contractul prevede ca prestatorul se obligă să presteze: servicii de specialitate privind managementul financiar, constand în: administrarea contractului de finanțare, privind respectarea alocărilor bugetare și a duratei de implementare a proiectului; asistență în domeniul managementului de proiect privind realizarea rezultatelor propuse și contractate și îndrumarea Beneficiarului pentru a răspunde solicitarilor Autorității de Management legate de derularea proiectului; pregătirea și realizarea cererilor de rambursare.
Valoarea totală estimată este 652.400 lei.

Achiziția se referă la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10.02.2021, ora 15:00 în SEAP.

Persoane autorizate să asiste la deschiderea ofertelor sunt: Viorica Fănica Bîscă,Daniela Olaru, Cosmina Masaca, Daniela Constantin, Vasilica Acsentiev și Andreea Raluca Constantin.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii