Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitatie pentru module destinate comertului in Mamaia

ro

15 Apr, 2010 03:14 1294 Marime text
Potrivit unei informări, autoritatea judeţeană organizează pe 6 mai, la sediul autorităţii contractante, o licitaţie publică pentru a închiria 50 de module în vederea desfăşurării comerţului cu obiecte de artizanat, artă populară, sculptură şi pictură, pe perioada sezonului estival, în Mamaia. Suprafaţa unui amplasament este de 3,75 metri pătraţi.

Un număr de 24 de module se va afla în zona bufetului Siret, iar restul de 26 în zona Bar Orient. Autoritatea locală închiriază un modul în zona Barului Orient cu 795 de lei pe amplasament şi 760 de lei pentru cele din zona Bufet Siret. Ofertanţii trebuie să achite o garanţie de 50 de lei pentru fiecare modul pe care vor să-l închirieze, şi o taxă de participare de 50 de lei. Cei interesaţi pot face rost de documentele de licitaţie până pe 5 mai, de la Centrul de Informare pentru Cetăţeni din strada Ecaterina Varga numărul 25 - 27. Ofertele se pot depune până pe 5 mai, ora 14.00.

Dacă în urma licitaţiei vor rămâne amplasamente care nu au fost adjudecate, lista acestora urmează să fie afişată la avizierul Centrului de Informare pentru Cetăţeni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii