Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie pentru extinderea Serviciului Public pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Constanţa

ro

16 Jul, 2018 00:00 2723 Marime text
Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa organizează achiziţie publică pentru „Execuţie lucrări de amenajare a două ghişee de lucru cu publicul, în spaţiul amplasat la subsolul imobilului din bulevardul Tomis nr. 51“, în care funcţionează Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Constanţa.
 
Aşa cum ne declara în urmă cu o săptămână şi comisar-şef Adrian Manea, şeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Constanţa, amenajarea a două ghişee de lucru cu publicul este necesară în vederea separării celor două fluxuri de lucru - depunere cereri şi eliberare paşapoarte. Valoarea estimată a achiziţiei fără TVA este de 17.500 de lei. La procedura de achiziţie pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.
 
Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de depunere a ofertelor este data 16.07.2018, ora 16.00.
 
Citeşte şi: 
 
Constănţeanul supărat Mizerie şi scaune rupte în spaţiul de aşteptare de la Serviciul pentru Eliberarea Paşapoartelor. Cum răspunde conducerea instituţiei?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii