Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie pentru dirigenţie de şantier Este vizată creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale nr.17 din Constanţa (document)

ro

01 Oct, 2020 00:00 1650 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța organizează licitație publică pentru a achiziționa serviciu de dirigenție de șantier.

Primăria Municipiului Constanța organizează licitație publică pentru a încheia un contract de furnizare serviciul de dirigentie de santier aferent obiectivului de investitii "Creșterea eficientei energetice a imobilului Școala Gimnazială nr.17, Ion Minulescu, Constanța. Valoarea estimată a contractului este de 24.000 lei. Anunțul a fost publicat la data de 29 septembrie 2020.


Descrierea contractului

Obiectul serviciului il constituie achizitionarea de catre Municipiul Constanta a Serviciului de dirigentie de santier pentru urmarirea si verificarea cantitativa si calitativa a executiei lucrarilor aferente obiectivului de investitii finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din resurse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, Operatiunea B- Cladiri publice.

Conditii referitoare la contract:
Conform Caiet de sarcini atasat.
Conditii de participare:
- cu respectarea prezentului anunt si a caietului de sarcini nr. 140528/14.09.2020;
- prezentarea certificatului constatator eliberat de O.N.R.C. care sa probeze existenta unei legaturi intre obiectul achizitiei si obiectul de activitate al operatorului economic.

Oferta va fi întocmită în conformitate cu cerințele caietului de sarcini atasat, astfel incat specificatiile tehnice din oferta depusa să permită identificarea cu ușurință a corespondentei cu toate cerintele și specificațiile din caietul de sarcini atașat.

Oferta va fi prezentată conform structurii din Cap. 9 Modul de prezentare a ofertelor din Caietul de sarcini nr. 140528/14.09.2020.

Data limita de depunere a ofertei este 12.10.2020, ora 00.00
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Se modifică valoarea investiţiei privind creşterea eficienţei energetice a Şcolii Gimnaziale „Ion Minulescu“ din Constanţa (document)

Holiday D'Sign Consult SRL va elabora documentaţia tehnico-economică privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea a două unităţi şcolare din Constanţa (documente)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii