Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată prin Bursa Română de Mărfuri - Sucursala Constanța, contestată la CNSC. Detalii

ro

12 Sep, 2019 00:00 1977 Marime text
Societatea Fultrans Adrian SRL s-a adresat Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, nemulțumită de o licitație inițiată de SNTFM CFR Marfă SA, Sucursala Muntenia Dobrogea, în calitate de ordonator, cu sediul în Constanța, prin Bursa Română de Mărfuri SA, Terminalul Constanța.
 
Pe data de 14.08.2019, la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a fost înregistrată contestația formulată de SC Fultrans Adrian SRL, reprezentată legal de administrator Fulga Marin Adrian, privind procedura de licitație deschisă urmată de strigarea liberă a prețului „vânzare ulei uzat din unitățile Sucursalei Muntenia-Dobrogea”, inițiată de SNTFM CFR  Marfă SA, Sucursala Muntenia Dobrogea, în calitate de ordonator, cu sediul în Constanța,  prin Bursa Română de Mărfuri SA, Terminalul Constanța, în calitate de organizator, cu sediul în Constanța.
 
Contestatoarea a solicitat anularea hotărârii de adjudecare și reluarea licitației. În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis  excepţia lipsei competenţei de soluţionare a contestației formulate de către de SC Fultrans Adrian SRL în contradictoriu cu S SNTFM CFR  Marfă SA, Sucursala  Muntenia - Dobrogea, în calitate de ordonator, prin Bursa Română de Mărfuri SA, Terminalul Constanța.
 
Pe cale de consecinţă, aplicând dispoziţiile art. 12 alin. (2) din Legea nr. 101/2016, conform cărora: „Contestaţiile care nu intră în competenţa de soluţionare a Consiliului sunt declinate de acesta, prin decizie, către instanţa de judecată competentă ori, dacă este cazul, către un alt organ cu activitate jurisdicţională competent”, CNSC a declinat competenţa de soluţionare a contestaţiei în favoarea Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA).
 

Fultrans Adrian SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înființată în anul 2014, societatea are sediul social în comuna Slătioara, județul Olt. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Fulga Marin-Adrian este asociat unic și administrator al societății, care se ocupă de intermedieri în comerţul cu produse diverse.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu 15 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.400.048 lei și un profit de 736.900 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu 16 salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.916.689 lei și un profit de 181.046 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 22 de salariați, un profit de 347.725 lei și o cifră de afaceri de 3.473.930 lei.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii