Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de Consiliul Județean Constanța. Este vizat Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor din județ

ro

16 Jun, 2021 00:00 1426 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța organizează achiziție publică directă pe două loturi pentru servicii de inspectare a echipamentelor, instalaţiilor şi autovehiculelor și utilajelor tehnologice, aferente investiţiilor în cadrul proiectului  - Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Constanţa
  • Valoarea estimate a achiziției este de 21.800 lei fără TVA
  • Termenul limită de depunere a ofertelor este 18.06.2021, ora 12:00
  • Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitaţii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa
 

Consiliul Județean Constanța organizează achiziție publică directă pe două loturi pentru servicii de inspectare/verificare tehnică a echipamentelor, instalaţiilor şi autovehiculelor/utilajelor tehnologice, aferente investiţiilor S.M.I.D. Constanţa.

Valoarea estimate a achiziției este de 21.800 lei fără TVA, din care: LOT 1: 20.000 lei fără TVA și LOT 2: 1.800 lei fără TVA.

Pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP.

Autoritatea contractantă va achiziţiona serviciile de mai sus respectând prevederile art. 43 din HG nr.395/2016, cu modificările şi completările ulterioare. În condiţiile în care oferta declarată câştigătoare se regăseşte în catalogul electronic, achiziţia directă se va realiza prin intermediul SEAP.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Contractul de achiziţie publică va intra în vigoare la data semnării şi înregistrării acestuia de către ambele părţi şi se finalizează la data îndeplinirii tuturor obligaţiilor contractuale.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 18.06.2021, ora 12:00.

Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitaţii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, Bd. Tomis, nr.51, Constanţa, până la data limită de depunere, cu adresă de înaintare.

Ofertele depuse după termenul limită se consideră întârziate şi vor fi respinse. Ofertele care nu conţin datele destinate să dovedească îndeplinirea cerinţelor prevăzute în specificaţiile tehnice, ataşate prezentei invitaţii, vor fi respinse.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii