Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Unitatea Militară 02192 pentru reparaţii în arborada navei-şcoala „Mircea“ (document)

ro

17 Feb, 2018 00:00 1926 Marime text

Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192 - Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanţa va scoate din conturi circa 249.100 de lei pentru reparaţii în arborada navei-şcoală „Mircea“.
 
Societăţile interesate de acest contract vor depune ofertele de participare până pe data de 26.03.2018, ora 16.00, urmând ca acestea să fie evaluate pe data de 20.04.2018, ora18.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 2.490 de lei. Ofertanţii vor demonstra că au prestat servicii similare în ultimii trei ani în valoare cumulată de minimum 240.000 de lei. Autoritatea contractantă solicită demonstrarea experienţei similare la nivelul a cel puţin un contract de prestare de servicii similare din ultimii trei ani.

Responsabili de atribuirea procedurii 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Tărăbuţă Octavian; Nan Laurenţiu; Răulescu Simona; Ivanov Georgiana; Târşoagă Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin.

Date din caietul de sarcini 

Toate materialele necesare pentru execuţia lucrărilor vor fi asigurate de executant, mai puţin cele menţionate expres în caietul de sarcini, la condiţii tehnice minimale. Pentru materialele folosite, prestatorul va prezenta certificate de calitate. Materialele folosite trebuie să corespundă specificaţiilor din documentaţia de execuţie. Toate echipamentele şi agregatele înlocuite rămân în proprietatea beneficiarului. Înainte de a fi folosite în reparaţie, se verifică la parametrii de bază (compoziţie, dimensiuni). Se admite înlocuirea materialelor indicate de documentaţia de execuţie cu altele, cu condiţia ca acestea să prezinte caracteristici tehnice similare sau superioare.
Înlocuirea se face numai pe baza aprobării beneficiarului, care se obţine conform legislaţiei în vigoare.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii