Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:41 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Spitalul Judeţean Constanţa. Se caută şef serviciu privat pentru situaţii de urgenţă (document)

ro

25 Jan, 2017 00:00 1454 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa scoate din conturi 25.300 de lei pentru „Contract de prestări servicii de şef serviciu privat pentru situaţii de urgenţă“.
 
Ofertele vor fi depuse până pe data de 25.01.2017, ora 12.00, la registratura unităţii, în plic închis, şi vor fi însoţite de o scrisoare de înaintare. Contractul va fi atribuit în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“.
 
Contractul constă în prestarea serviciilor de şef serviciu privat pentru situaţii de urgenţă de către un operator economic care deţine personal cu calificarea necesară de şef serviciu propriu privat pentru situaţii de urgenţă şi inspector de protecţia civilă, care să îndeplinească atribuţiile de apărare împotriva incendiilor, conform legislaţiei aplicabile în domeniu. Persoana desemnată ca şef serviciu privat va avea un program la sediul autorităţii contractante de opt ore/zi/săptămână (luni-vineri) şi va fi solicitată ori de câte ori este nevoie.
 
Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 11 luni, cu modalitatea de plată lunară, în termen de 60 de zile de la data confirmării de primire a facturii în baza unui raport de activitate aprobat de autoritatea contractantă. Operatorul economic trebuie sa prezinte următoarele documente: certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Teritorial din care să rezulte că este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii, că are capacitatea profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului, respectiv că obiectul contractului ce urmează a fi atribuit are corespondent în codul CAEN din certificatul constatator; experienţa similară va fi dovedită prin contracte ce au ca obiect servicii de şef serviciu pentru situaţii de urgenţă; diplomă de absolvire pentru şef serviciu privat pentru situaţii de urgenţă şi inspector de protecţie civilă eliberată de Ministerul Educaţiei; propunere tehnică privind modul de îndeplinire a obligaţiilor ce decurg din calitatea de şef serviciu privat pentru situaţii de urgenţă, în conformitate cu dispoziţiile legale aplicabile.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa puteţi consulta anunţul de participare la licitaţie. 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii