Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la RAEDPP Constanţa pentru reparaţii la Gravity Park

ro

15 Dec, 2017 00:00 2297 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa anunţă organizarea unei licitaţii pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii la acoperişul corpului administrativ - Gravity Park“, în valoare estimată de 2.627 de lei.
 
Contractul constă în executarea lucrărilor de reparaţii ale rosturilor de dilataţie de pe acoperişul terasă a spaţiului comercial nr. 1 de la corpul administrativ al Gravity Park din parcul Tăbăcărie. Lucrările vor fi executate pe baza unei note de comandă. Termenul de finalizare a lucrărilor - maximum cinci zile de la semnarea contractului. Plata va fi executata în lei prin ordin de plată, în maximum 30 de zile de la înregistrarea facturii la sediul RAEDPP.
 
Oferta va fi depusă fizic la sediul RAEDPP Constanţa până la data de 15.12.2017. Ofertantul declarat câştigător va publica la solicitarea autorităţii contractante un catalog în SEAP. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut care respectă cerinţele din anunţul publicitar şi cantitatea de produse din ante-măsuratoare. Va fi ofertată valoarea totală a lucrării. Termenul-limită de primire a ofertelor este 15.12.2017.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii