Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la început de an la SNTFC CFR Călători SA. Iată ce cumpără

ro

29 Dec, 2017 07:47 2176 Marime text
SNTFC CFR Călători SA va achita circa 341.250 de lei pentru achiziţia serviciilor de pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor aparţinând SRTFC Constanţa la SELC Medgidia.
 
Societăţile intesate de acest contract vor depune ofertele de participare până pe data de 22.01.2018, ora 16:00, umrând ca acestea să fie deschise pe data de 16.02.2018, ora 18:00. Autoritatea contractantă solicită o garanţie de participare în valoare de 6.825 lei.
 
Precizam ca persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante responsabile de atribuirea procendurii publice sunt: Ţăranu Horia Gabriel - director SRTFC Constanţa; Constantinescu Dumitru - contabil şef SRTFC Constanţa, Olteanu Marinela - şef Serviciu POTD, Bardi Nicoleta Aurelia - şef Oficiu Juridic, Constantinescu Lucian - şef Birou Achiziţii.
 
Ofertanţii vor prezenta lista a principalelor servicii similare efectuate în ultimii 3 ani, conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urma sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi. Prestarile de servicii se confirmă prin prezentarea de cel puţin un certificat/document emis sau contrasemnat de o autoritate ori de clientul privat şi, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obţinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea prestărilor de servicii se realizează printr-o declaratie a operatorului economic.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii