Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la CN APM Cine se va ocupa de întreţinerea spaţiilor verzi şi a parcurilor din Portul Constanţa

ro

09 Jun, 2018 00:00 1652 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) scoate din conturi 129.200 de lei pentru contractul „Servicii de întreţinere spaţii verzi şi parcuri“.
 
Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 14.06.2018, ora 23.30. Oferta financiară va fi prezentată în lei, fără TVA. Preţul ofertat este ferm şi nu poate fi modificat. Contractul constă în prestarea serviciilor specifice de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi şi a parcurilor (plantat flori anuale, bienale, perene, arbori, arbuşti, tăieri de corecţie, tuns arbuşti, cosit iarba, tuns gazonul, efectuat tratamente fitosanitare, administrat îngrăşăminte). Plata se va efectua cu ordin de plată în termen de 30 de zile lucrătoare. Societăţile ofertante vor prezenta propunerea tehnică care va conţine o descriere a produselor ofertate, astfel încât să demonstreze corespondenţa propunerii tehnice cu cerinţele formulate în caietul de sarcini. Va fi declarată câştigătoare oferta cu preţul cel mai scăzut şi care îndeplineşte cerinţele caietului de sarcini.
 
Activitatea de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi şi de întreţinere a parcurilor în portul Constanţa se desfăşoară în scopul înlocuirii, completării fondului plantat existent şi îngrijirii acestuia. Lucrările constau în plantarea arborilor şi a arbuştilor ornamentali; întreţinerea arborilor şi a arbuştilor ornamentali, a gardurilor vii, a bordurilor, a chenarelor; plantarea florilor şi a plantelor perene; completarea, reabilitarea, înfiinţarea cu gazon a spaţiilor verzi şi a suprafeţelor disponibile după deplantare sau deteriorare; întreţinerea peluzelor gazonate; udarea terenului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogu 09 Jun, 2018 09:38 Cam târziu!