Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația privind furnizarea europubelor plastic pentru gunoi în orașul Cernavodă, contestată. Ce a decis CNSC?

ro

18 May, 2020 00:00 1796 Marime text

Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, a adoptat pe 12 mai a.c. o decizie importantă care are legătură cu o achiziție publică organizată de primăria orașului Cernavodă.

CNSC s-a pronunțat asupra contestaţiei nr. 81/15.04.2020, depusă de SC Ax Perpetuum Impex SRL , cu sediul în Cluj-Napoca, str. Branului nr. 53, reprezentată legal prin director general Dan Mihai Pitic, privind procedura simplificată, online, pentru atribuirea contractului de achiziție publică de furnizare având ca obiect ”«Furnizarea a 4800 de Europubele plastic pentru gunoi 120 l» în orașul Cernavodă”. Contestatarul a solicitat anularea procedurii și a comunicării nr. 11784 din data de 13.04.2020 și reluarea procesului de evaluare a procedurii de atribuire, prin reevaluarea ofertelor în care să fie inclusă și oferta societății sale ca fiind perfect legală.
CNSC a respins ca nefondată contestația formulată de societatea din Cluj Napoca în contradictoriu cu administrația locală din Cernavodă, însă decizia poate fi atacată cu plângere, în temeiul art. 29 din același act normativ, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare.
Facem mențiunea că în anul 2014, SC Ax Perpetuum Impex a chemat în instanță societatea Five Holding pentru „procedura necontencioasă anulare filă CEC”.

Citește și:

Ax Perpetuum Impex a chemat în instanță societatea Five Holding

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii