Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul se pregătește să-și întâmpine elevii cu zone de acces și terenuri de sport reabilitate Lucrări de reabilitare la Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța

ro

10 Sep, 2021 15:53 1740 Marime text
  • Condiții mai bune pentru elevii de la Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța
Instituția de învățământ se pregătește să-și întâmpine elevii cu zone de acces și terenuri de sport reabilitate.

Spațiul aferent liceului a devenit de nerecunoscut. În locul vegetației crescute în exces și a asfaltului deteriorat, a apărut o zonă generoasă în care elevii îți pot desfășura activitatea în siguranță. Lucrările de reamenajare a suprafețelor sunt pe ultima sută de metri. Echipele administratorului drumului public continuă procesul de asfaltare în curtea interioară, exterioară și în zona de acces situată la intrarea profesorilor.

Totodată, se finalizează lucrările de recondiționare a terenurilor de sport. Se toarnă stratul final de asfalt, care va oferi elasticitate și rezistență drumului, după ce au fost amplasate borduri noi, s-a decopertat asfaltul existent iar zona de spațiu verde a fost reamenajată prin așternerea pământului vegetal.

Lucrările similare se vor desfășura în toate liceele, școlile și grădinițele din oraș, unde este nevoie de reabilitare., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii