Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lia Olguța Vasilescu, despre micșorarea sporurilor - ”Regulamentul de sporuri se lucrează de către Ministerul Sănătăţii”

ro

11 Apr, 2018 17:09 2135 Marime text
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, consideră că, în cazul angajaţilor de la Institutul "Marius Nasta", care au protestat spontan în semn de nemulţumire faţă de sporurile mici, ar trebui întrebat Ministerului Sănătăţii - instituţia care lucrează la regulamentul de sporuri, scrie Agerpres.
 

"Rugămintea este să întrebaţi Ministerul Sănătăţii, pentru că regulamentul de sporuri se lucrează de către Ministerul Sănătăţii. Ministerul Muncii a dat o lege, au fost majorări, cred că nimeni nu poate contesta majorările din sistemul de sănătate. Mai departe, ce se întâmplă cu regulamentul de sporuri, să comunice Ministerul Sănătăţii. (...) 97% dintre cei cărora li se aplică Legea salarizării o apreciază, pentru că au creşteri salariale. În ceea ce priveşte sporurile din sănătate, acolo este un regulament de sporuri separat care se face de către Ministerul Sănătăţii, nu prea are legătură cu legea", a declarat Olguţa Vasilescu la Parlament, întrebată despre protestele din sistemul sanitar.


Asistente medicale, infirmiere, dar şi medici şi personal auxiliar au protestat miercuri la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", principala nemulţumire fiind legată de micşorarea sporurilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii