Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Leda Concept SRL, în insolvenţă A fost desemnat administratorul special al debitoarei, fără plata vreunei remuneraţii

ro

12 Sep, 2015 00:00 1677 Marime text
Societatea Leda Concept SRL este în insolvenţă, iar lichidatorul judiciar este CC Insol SPRL. Astfel, ieri a fost publicat procesul-verbal al Adunării Generale a Asociaţilor, ce are pe ordinea de zi desemnarea administratorului special.
 
Prin urmare, s-au întrunit asociaţii Răzvan Dumitescu şi Ştefan Petru Neţ, iar lichidatorul judiciar le-a adus la cunoştinţă măsurile întreprinse de acesta de la data declanşării procedurii simplificate a insolvenţei şi până în prezent. Adunarea Generală a Asociaţilor debitorului va desemna, pe cheltuiala acestora, administratorul special. Având în vedere că asociaţii debitoarei nu au desemnat un administrator special, administratorul judiciar a convocat Adunarea Generală a Asociaţilor pentru desemnarea acestuia.
 
Răzvan Dumitescu, în calitate de asociat al societăţii Leda Concept SRL, care deţine un procent de 50% din capitalul social al societăţii debitoare, a precizat că va ocupa funcţia de administrator special al debitoarei şi va reprezenta interesele societăţii debitoare fără plata vreunei remuneraţii.
 
Ștefan Petru Neţ, în calitate de asociat al societăţii Leda Concept SRL, care deţine un procent de 50% din capitalul social al debitoarei, a desemnat în funcţia de administrator special al debitoarei pe Răzvan Dumitescu, pentru a reprezenta interesele societăţii debitoare fără plata vreunei remuneraţii.

Ca urmare a deschiderii procedurii simplificate a insolvenţei împotriva debitorului Leda Concept SRL, Adunarea Generală a Asociaţilor a hotărât, cu unanimitate de voturi, respectiv un procent de 100% din capitalul social al debitoarei, ca administratorul special să fie Răzvan Dumitescu, în vederea reprezentării intereselor societăţii şi a participării la procedura reglementată de Legea nr. 85/2014, fără plata vreunei remuneraţii.
 
Sursa foto: transilvaniarecuperaricreante.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii