Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Le vindea prin gardul locuinţei sale, unde se afla în autoizolare Bănuit de trafic de droguri, prins în flagrant (galerie foto)

ro

10 Apr, 2020 16:13 2177 Marime text

La data de 09.04.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului B.A.I. pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de risc și trafic de droguri de risc, în formă continuată.

În cauză s-a stabilit că, la data de 27.03.2020, inculpatul B.A.I. a intrat în ţară prin P.T.F. Borş, călătorind din Anglia, dată de la care se afla în autoizolare pentru 14 zile, potrivit actelor normative subsecvente decretului 195/2020 prin care s-a instituit starea de urgenţă la nivel naţional, iar la intrarea în ţară, acesta a adus cu el cannabis, din care, a comercializat o parte, chiar din starea de autoizolare în care se afla.

La data de 10.04.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului B.A.I., imediat după ce acesta a vândut 60 pliculeţe cu cannabis(aproximativ 100 de grame), contra sumei de 4.400 de lei, prin gardul locuinţei sale din județul Bihor, unde se afla în autoizolare.

La data de 10.04.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate alte 11 pliculeţe cu cannabis(aproximativ 11 grame), deţinute de inculpat în vederea comercializării.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, au transmis procurorii.

Sursa foto: Poliția Română - DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii