Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Las Fierbinți, pe litoral? Celentano și soțul Dalidei își mută firma în Costinești

ro

23 Jul, 2020 00:00 3596 Marime text
  • Celentano și soțul Dalidei își mută sediul social al firmei la Costinești
Celentano din Las Fierbinți și soțul actriței care o interpretează pe Dalida își mută sediul social al firmei pe care o dețin împreună la Costinești.
Este vorba de Laurențiu Ladin, un om de afaceri de peste Prut, care este căsătorit cu actrița Ecaterinei Ladin (Dalida în Las Fierbinți) și de Adrian Nicolae Văncică, zis Celentano în serialul românesc. Ei au împreună firma Ceva de Băut SRL,

În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent Hotărârea numărul 1 a societății Ceva de Băut SRL.
Astfel, asociații Laurențiu Ladin și Adrian Nicolae Văncică, în calitate de asociați ai firmei menționate, au decis cesionarea a 30 de părți sociale în valoare de 300 lei de către Adrian Nicolae Văncică către Laurențiu Ladin.

În urma modificărilor efectuate, Laurențiu Ladin devine asociat majoritar, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 80%, iar Adrian Nicolae Văncică are o cotă de participare la beneficii și pierderi de 20 procente.

Sediul social al firmei este stabilit în Schitu, comuna Costinești, județul Constanța, pe strada Credinței. Menționăm că anterior sediul social era în localitatea Jilava.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii