Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laboratoarele de electronică-automatizări ale Liceului Energetic Constanţa, dotate cu echipamente şi software-uri educaţionale (document)

ro

26 Nov, 2019 00:00 3176 Marime text

Liceul Energetic Constanţa îşi va dota laboratoarele de electronică-automatizări. Unitatea de învăţământ organizează, în acest sens, o procedură publică pentru atribuirea contractului „Dotarea laboratoarelor de electronică-automatizări din cadrul Liceului Energetic din Constanţa şi achiziţionarea de echipamente şi software-uri educaţionale“, în valoare 407.311 lei.


Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5.12.2019, ora 15.00, urmând să fie deschise în aceeaşi zi. Oferta trebuie să fie valabilă până la 5.04.2020. Valoarea garanţiei de participare reprezintă 1% din valoarea estimată a contractului ce urmează a fi atribuit şi este de 4.073 de lei. Perioada de valabilitate este de 120 de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor. Achiziţia constă în furnizarea următoarelor echipamente / software-uri educaţionale pentru laboratoarele de electronică-automătizari din cadrul Liceului Energetic din Constanţa: pachet software educaţional – electrotehnică (3 bucăţi); Bazele circuitelor electrice şi electronice - Modul de învăţare şi aplicaţii practice Partea 2 – Electronică (5 bucăţi); Dulap de încărcare şi depozitare pentru truse MobilLab (2 bucăţi); Pachet de învăţare - circuite electronice (5 bucăţi); Pachet de învăţare - circuite integrate electronice (5 bucăţi); Pachet de învăţare - electronică digitală (5 bucăţi); Set de echipamente de laborator (Osciloscop digital, Generator de functii, Osciloscop portabil, multimetru) (5 bucăţi); Trusa de învăţare pentru tehnică CC - Mobil Lab DC (5 bucăţi); Trusa de învăţare pentru tehnica CC - Mobil Lab AC; Trusă de învăţare circuite digitale (5 bucăţi); Kit suplimentar pentru studiul circuitelor logice (5 bucăţi); Trusă de învăţare Arduino (5 bucăţi).

 

Responsabili de atribuirea licitaţiei


Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: prof. ing. Claudia Niţu - director; ec. Daniela Ionescu - contabil; prof. ing. Mugurel Caracostea - responsabil achiziţii; prof. ing. Iuliana Tişa; prof. ing. Laurenţiu Mardan.
 

Condiţii pentru ofertanţi


Ofertanţii vor demonstra experienţă similară, printr-o listă a principalelor livrări de echipamente/software-uri efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani, calculată până la data limită de depunere a ofertelor, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi. Din lista principalelor livrări trebuie să rezulte că ofertantul a livrat echipamente/software-uri similare celor care fac obiectul prezentei achiziţii, la nivelul unuia sau al mai multor contracte, în valoare cumulată fără TVA de 407.311 lei. Prin echipamente/software-uri similare autoritatea contractantă înţelege furnizarea unor echipamente/software-uri educaţionale specifice celor solicitate în caietul de sarcini.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citeşte şi:

Crucial Systems & Services SRL a semnat cu Autoritatea Navală Română. Iată ce servicii oferă! (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii