Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La sediul MApN, întâlnirea ministrului Nicolae-Ionel Ciucă cu ambasadorul Germaniei în România

ro

11 Dec, 2019 14:01 1175 Marime text
Ministrul apărării naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, s-a întâlnit miercuri, 11 decembrie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt.
 
Cei doi oficiali au discutat despre cooperarea în domeniul apărării atât în format bilateral, cât și în format multinațional, în cadrul Alianţei Nord-Atlantice și Uniunii Europene, precum și în cadrul misiunilor de menținere a păcii sub egida ONU.
 
Agenda discuțiilor a inclus, de asemenea, buna cooperare între cele două țări în cadrul Grupării de tip Naţiune-Cadru (DEU FNC) condusă de către Germania la nivelul Alianței Nord-Atlantice, cei doi oficiali exprimându-și angajamentul de a continua eforturile pe linia dezvoltării în comun a capabilităților.
 
Ministrul apărării naționale a mulțumit pentru sprijinul primit din partea Germaniei, pe segmentul de expertiză, în procesul pregătitor dislocării în Mali a detașamentului român care, începând din luna octombrie a acestui an, contribuie, pentru un an, la eforturile de menținere a păcii în această regiune din Africa, în cadrul misiunii ONU - MINUSMA.

Sursă foto: MApN
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii