Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La sediul Batalionului 341 Infanterie „Rechinii Albi” Topraisar, se derulează competiția ”Subofițerul / soldatul anului”

ro

30 Sep, 2020 12:13 4536 Marime text
  • Activitatea este condusă de subofiţerul de comandă al Diviziei 2 Infanterie ”Getica” m. m. pr. dr. Cornelia Mihalcea, alături de subofiţerii de comandă din Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti”.  

În aceste zile, la sediul Batalionului 341 Infanterie „Rechinii Albi” se desfăşoară competiţia ”Subofițerul / soldatul anului”, ediţia 2020, etapa pe divizie.

La competiţie participă militari aparţinând marilor unităţi şi unităţilor direct  subordonate Diviziei 2 Infanterie ”Getica” calificaţi pentru această etapă.

Aceştia au de parcurs probele fizice, constând în abdomene, flotări şi alergarea pe distanţa de 3000 metri urmate de tragerile cu armamentul de infanterie, probe de testare la pregătirea militară generală şi de specialitate şi testarea la limba engleză.

Activitatea este condusă de subofiţerul de comandă al Diviziei 2 Infanterie ”Getica” m. m. pr. dr. Mihalcea Cornelia, alături de subofiţerii de comandă din Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti”.  Mult succes camarazilor noştri!, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook ”Forțele Terestre Române”, semnat de Gheorghe Gabără.

Sursa foto: Facebook (Forțele Terestre Române)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii