Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La mâna consilierilor județeni Posturi suplimentate în organigrama Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Cum vor fi repartizate (document)

ro

27 Apr, 2020 00:00 1803 Marime text

Pe 30 aprilie 2020, are loc ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța, unde zeci de proiecte așteaptă girul consilierilor pentru a fi aprobate. Printre acestea, se numără și proiectul de hotărâre privind modificarea organigramei și statului de funcții pe anul 2020 pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf.Apostol Andrei” Constanța.
Dacă trece de votul consilierilor, se vor aproba modificări la organigramă pentru anul 2020, modificări la statul de funcții pentru anul 2020. De asemenea, președintele Consiliului Județean Constanța urmează să fie împuternicit pentru semnarea statului de funcții și organigrama pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.
Potrivit referatului de aprobare la proiectul de hotărâre menționat se dorește suplimentarea statului de funcții cu 74 de posturi, de la 3.371 posturi la 3.445 posturi, astfel:
  • 12 posturi pentru activitatea finanțată de CJAS Constanța (secții, laboratoare, servicii) ce sunt solicitate ca urmare a referatelor de necesitate întocmite de șefii de secții și aprobate de conducere
  • 30 posturi pentru structura UPU-SMURD ca urmare a creșterii numărului de prezentări din ultimii ani
  • 32 posturi pentru structura UPU-SMURD Năvodari, structură nou înființată.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii