Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La doi ani, cancerul i-a luat mama. La şapte ani, din patul de spital, şi-a spus ultima dorinţă

ro

28 Mar, 2017 20:09 1683 Marime text
Unele poveşti de viaţa intră în inima omului şi nu mai pleacă de acolo. Aşa se întâmplă şi cu povestea unui băieţel de şapte ani. Îl chema Filip, iar ultima lui dorinţă a fost să fie înmormântat lângă mama sa.
 
Cea mai frumoasă şi mai curată dintre relațiile omenești este cea dintre mamă și copil. Este și cea mai puternică. Dragostea de mamă hrăneşte, ridică şi susține.  
 
Filip şi-a pierdut mama când avea aproape doi ani, i-a luat-o cancerul, care a trimis şi alţi „prieteni” în viaţa lui. La rândul său, Filip a primit, anul trecut, în septembrie, un diagnostic crud pentru o inimă de copil.
 
Tratamentele aplicate, inclusiv unul cu celule stem şi chimioterapie, au eşuat, iar cancerul s-a extins la intestine. Când toate speranţele s-au risipit, i-a spus tatălui său că vrea să fie înmormântat lângă mama lui.
 
Tatăl nu a avut banii necesari, deoarece tratamentul medical i-a secat toate economiile. Dorinţa lui Filip a ajuns însă la oameni cu suflet mare, care au donat bani. De pe patul de spital, Filip le-a mulţumit tuturor.
 
Şi tatăl său, în vârstă de 40 de ani, le-a mulţumit celor care au contribuit la îndeplinirea dorinţei fiului său.
 

„Băieţelul meu s-a dus, de acum înainte mereu va fi în inima mea un gol. Întotdeauna va fi iubit (...) Niciodată nu mi-am imaginat că îmi voi îngropa copilul... nu trebuie să mori înaintea copilului tău”, a spus tatăl lui Filip, potrivit dailymail.co.uk.

 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii