Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La CN ACN, cinci cazuri confirmate pozitiv cu COVID

ro

20 Jul, 2020 16:22 2342 Marime text
Cinci angajați confirmați pozitiv pentru infectarea cu virusul SARS-COV-2, la Compania Națională Administrația Canalelor Navigale S.A

Compania Națională Administrația Canalelor Navigale S.A. anunță că, în acest weekend, un număr de 5 angajați au fost confirmați pozitiv pentru infectarea cu virusul SARS-COV-2.

Primul caz a apărut în cursul ziei de sâmbătă, 18 iulie 2020, pacientul fiind internat la spitalul de Boli Infecțioase din Constanța urmând un tratament medicamentos. Celelalte 4 cazuri au fost descoperite în urma anchetei epidemiologice pentru identificarea și înlăturarea pericolului de răspândire a virsului printre ceilalți angajați ai companiei. 

În urma confirmării acestor cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2, compania a pus în aplicare un Plan de Măsuri stricte privind prevenirea și răspândirea contaminării angajaților. Pe parcursul zilei de ieri, 19 iulie 2020, în întreaga companie au fost realizate acțiuni de dezinfecție, s-a restricționat accesul persoanelor din exterior, iar acolo unde este posibil activitatea se va desfășura în regim de telemuncă.

Anterior acestor cazuri, CN ACN a luat toate măsurile de înlăturare a pericolului de răspândire printre angajați conform prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii