Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

ro

26 Apr, 2021 14:47 1543 Marime text
  • Preşedintele Klaus Iohannis va avea, luni, la ora 16.00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de lucru pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă cu premierul Florin Cîţu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, vicepremierii Dan Barna şi Kelemen Hunor şi cu ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, transmite Administraţia Prezidenţială.
„Deja Comisia Europeană începe să recomande țărilor să lucreze la planuri bune, mai degrabă, decât să le termine într-o zi anume, și vom lucra pe PNRR până va fi suficient de bun ca să fie acceptat de Comisie, și, mai important, implementat de noi.

Am auzit și eu la televizor tot felul de politicieni de la Opoziție care anunță o catastrofă. Nu e nicio catastrofă. Prima formă de Plan Național a fost discutată cu Comisia, cu comisari, cu directori, fiecare și-a făcut observațiile. Ministrul de resort s-a întors în țară cu observațiile acestea, le vom analiza, vom corecta Planul, iar vor exista discuții la Bruxelles, vom face ultimele corecturi și Planul va merge înainte”, a declarat Klaus Iohannis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii