Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, o nouă declarație publică, în urma vizitei la Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi”

ro

24 Apr, 2020 12:40 1835 Marime text


Președintele României, Klaus Iohannis, a ieșit cu o declarație publică, moment în care a anunțat ședința privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat. Întrunirea va avea loc de la ora 13:00. 

Președintele a efectuat o vizită la Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi” și a ținut să mulțumească unor entități private, Auchan și Leroy Merlin, pentru că au ridicat această facilitate.

„Este totul special amenajat aici. Este o faciltiate total atipica, într-un spațiu gândit ca un depozit sau magazin. Prim inițiativă privată, s-a realizat practic un fel de spital din capul locului vreau sa spun că apreciez foarte mult această inițiativă privată. Inițiatorii sunt firmele Auchan și Leroy Merlin. Multe ONG-uri au venit cu materiale”, a spus Klaus Iohannis.

„Țin să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat aici și firmelor, și ONG-urilor, și voluntarilor. Sunt bucuros că anteprenorii și privații au înțeles să nu lase statul singur în fața acestor pandemii.”, a mai adăugat șeful statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii