Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis „Este un lucru extraordinar că avem în România mii şi mii de voluntari“ (video)

ro

05 Dec, 2020 21:19 1464 Marime text
  • Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă, 5 decembrie a.c., la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din București, o declarație de presă, unde a afirmat că că este "un lucru extraordinar" că în România sunt mii şi mii de voluntari, exprimându-şi aprecierea pentru implicarea acestora în foarte multe activităţi.
Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă, 5 decembrie a.c., la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din București, o declarație de presă la finalul întâlnirii cu voluntarii SMURD și studenți mediciniști voluntari.

Vă prezentăm în continuare declarația de presă:

Bună seara!

Ați fost împreună cu mine, ați văzut, am dorit astăzi să mă întâlnesc cu o echipă de tineri excepționali. Cei care sunt în spatele meu sunt voluntari. Astăzi este Ziua Internațională a Voluntarilor și țin să-i felicit, și pe cei care sunt astăzi împreună cu mine aici, dar și pe cei care nu sunt astăzi aici.

Este un lucru extraordinar că avem în România mii și mii de voluntari care se implică în foarte, foarte multe activități. Îi felicit pe toți astăzi, de Ziua Voluntarilor, și îmi exprim toată aprecierea și gratitudinea pentru implicarea lor.

Ei sunt exemple demne de urmat și, chiar în aceste săptămâni și luni dificile de pandemie, ajutorul lor a fost extrem de valoros.

Tot despre implicare vorbim și mâine. Mâine suntem chemați să ne implicăm cu toții prin vot pentru viitorul României Așadar, mâine mergem cu toții la vot.

Vă mulțumesc! Vă doresc o seară bună și multă sănătate!, a transmis Klaus Iohannis.



Sursa foto-video: presidency.ro

Citește și: Ludovic Orban, mesaj cu prilejul Zilei Internaţionale a Voluntarului „Respect și recunoștință față de munca voluntarilor“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii