Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru convocarea noului Parlament

ro

16 Dec, 2020 12:59 990 Marime text
  • Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru convocarea noului Parlament ales în data de 6 decembrie. 
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru convocarea noului Parlament ales în data de 6 decembrie. Şedinţa va avea loc luni, la ora 12.00.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 16 decembrie a.c., decretul privind convocarea Parlamentului României, ales la data de 6 decembrie 2020, în ziua de luni, 21 decembrie 2020, ora 12:00, la Palatul Parlamentului, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Luni, după prima rundă de consultări cu partidele parlamentare, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că nu sunt încă întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern.

 Am avut consultări cu partidele din noul Parlament. Această primă rundă de consultări a dus la un schimb de opinii bun între reprezentanții partidelor și mine, însă pot să spun că azi nu sunt încă întrunite condițiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou guvern.

Am primit azi câteva propuneri, însă cred că e nevoie de cel puțin încă o rundă de consultări până lucrurile se cristalizează. Având în vedere că BEC a comunicat rezultatele finale, acum sunt îndeplinite condițiile pentru convocarea noului Parlament., a transmis luni, Klaus Iohannis. 

Citește și: Klaus Iohannis, declaraţie de presă după consultările de la Cotroceni „Astăzi nu sunt întrunite condițiile pentru a forma un nou guvern“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii