Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kimberly Reed, Președinte al EXIM Bank, prezent la centrala de la Cernavodă

ro

04 Dec, 2020 12:21 1685 Marime text
  • Kimberly Reed, Președinte al EXIM Bank, sosește luni în România.
Excelența Sa Ambsadorul SUA în România Adrian Zuckerman, prezent în vizită de lucru în județul Mehedinți, a anunțat o veste bună pentru România.

Kimberly Reed, Președinte al EXIM Bank, sosește luni în România.

Vom avea o serie de întâlniri de lucru pentru a discuta pe marginea proiectelor de investiții pe care le vom face în țara noastră în domeniul energiei și infrastructurii. De asemenea, vom face o marți o vizită la centrala de la Cernavodă.

Excelența Sa Ambasadorul SUA în România Adrian Zuckerman a subliniat faptul că relația dintre SUA și România este una foarte bună și prin viitoarele colaborări țara noastră va beneficia de ajutor financiar pe proiecte importante de infrastructură.

De asemenea, Excelența Sa a spus că România are un potențial economic uriaș, este un loc foarte bun pentru investitori, nu doar pentru cei din SUA, ci din toată lumea.

Dar a atras atenția că există unele legi care trebuie schimbate, pentru a ajuta la dezvoltarea economică. Îmi doresc ca parteneriatul economic România - SUA să ajungă din urmă și chiar să întreacă parteneriatul militar, care este un exemplu de cooperare româno - american, a transmis Virgil Popescu, ministrul economiei.

Sursa foto: Facebook/ Virgil Popescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii