Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jumătate de milion de lei pentru întreţinerea sistemului de irigat existent în municipiul Constanţa

ro

21 Feb, 2020 00:00 1459 Marime text

Municipalitatea achiziţionează lucrări de reparaţii, punere în funcţiune şi întreţinere a sistemului de irigat existent în municipiul Constanţa. Valoarea estimată a achiziţiei fără TVA este de 448.642 de lei.


Ofertantul va trebui sa dovedească o formă de înregistrare în condiţiile legii din ţara de rezidenţă, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situaţiile de anulare a constituirii, precum şi faptul că are capacitatea profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului de achiziţie publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie lizibilă ce poartă menţiunea conform cu originalul) emis de Registrul Naţional al Registrului Comerţului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise în conformitate cu legislaţia aplicabilă în ţara de rezidenţă, prin care se dovedeşte forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică (copie lizibilă ce poartă menţiunea conform cu originalul).


Atribuirea se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut”. Data limită primire oferte: 25.02.2020. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform pe adresa de e-mail: alina.jercea@primaria-constanta.ro. Termenul minim de valabilitate al ofertei: 30 de zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii