Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri. Au fost întocmite dosare penale

ro

09 Nov, 2020 12:07 1551 Marime text
  • Șoferi băuți sau fără permis s-au aventurat pe șoselele din județul Tulcea.
  • În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.
În week-end, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au depistat un bărbat de 38 ani, din oraș Măcin, jud. Tulcea, care conducea un auto în com. Greci, având o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În week-end, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 64 ani din municipiu, care conducea un auto pe str. Babadag din mun. Tulcea având permisul în poziția suspendat.A fost întocmit dosar penal.

În week-end, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat de 25 ani din com. Mihail Kogălniceanu, jud. Tulcea, care conducea un auto în loc. Rîndunica, com. Mihail Kogălniceanu, jud. Tulcea, fără a poseda permis de conducere.A fost întocmit dosar penal.

În după-amiaza zilei de 08.11.2020, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 50 ani din Tulcea, jud.Tulcea, care conducea un auto pe str. Unirii din mun.Tulcea, având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.A fost întocmit dosar penal.

În noaptea de 08/09.11.2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 28 ani, din loc. Izvoarele, jud. Tulcea, care conducea un auto pe raza com. Nalbant, jud. Tulcea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. A fost întocmit dosar penal.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii