Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Accident rutier pe DJ222C. O mașină s-a răsturnat. Șoferul a plecat de la fața locului și a refuzat testarea cu aparatul etilotest

ro

06 Sep, 2021 14:10 1295 Marime text
  • Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, anunță IPJ Tulcea. 
În noaptea de 5 septembrie a.c., polițiștii tulceni au identificat în trafic un bărbat de 50 de ani din Măcin, în timp ce conducea un auto fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.
 
În seara zilei de 5 septembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ222C.

Din primele verificări, a rezultat că, un bărbat, în timp ce conducea un auto din direcția Mahmudia către Beștepe, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se, ulterior plecând de la fața locului.

Polițiștii au procedat la identificarea persoanei în cauză, care a refuzat atât testarea alcoolscop, cât și prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenței unor substanțe psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
În noaptea de 05/06 septembrie a.c., polițiștii tulceni au identificat în trafic un bărbat de 22 de ani din localitatea Dorobanțu, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Liliacului din localitatea Topolog, județul Tulcea, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,91 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.
 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii