Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Urmărire în trafic. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal. Nu avea permis de conducere

ro

18 Feb, 2020 11:42 2172 Marime text

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 14.55, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Decebal din municipiul Medgidia, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe strada Poiana din oraș. Întrucât conducătorul auto a refuzat să se conformeze indicațiilor, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

La un moment dat, conducătorul auto a oprit vehiculul și a încercat să fugă, fiind imobilizat și încătușat de polițiști, în scurt timp, pe o stradă din oraș. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul, de 28 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii