Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Urmărire ca în filme, la Năvodari. Șoferul, fără permis, gonea cu 138 km/h

ro

24 Aug, 2021 13:44 2679 Marime text
  • În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal.
Ieri, 23 august, în jurul orei 17.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul județean 226, dinspre comuna Corbu către orașul Năvodari, fiind înregistrat, de aparatul radar, cu viteza de 138 km/h, în orașul Năvodari.

Polițiștii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, moment în care conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

Polițiștii l-au urmărit, folosind semnalele acustice și luminoase pe o distanță de aproximativ 2 kilometri. 

La un moment dat, tânărul a virat către stânga, în spatele unei stații de alimentare cu carburant, cu intenția de a fugi. 

Polițiștii au blocat ieșirea tânărului din vehicul, cu autospeciala, acesta fiind încătușat și condus la sediul unității de poliție, pentru audieri.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Sursă foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii