Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Tânăr de 17 ani, prins la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice

ro

23 Apr, 2020 16:51 1614 Marime text
Astăzi, în jurul orei 00.23, un tânăr de 17 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism neînmatriculat și cu plăcuțe false de înregistrare, în comuna Vulturu, pe strada Eroilor (DJ 225) și, ajungând în zona imobilului cu nr. 47, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neinmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, a transmis IPJ Constanța. 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii