Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Șoferi băuți sau fără permis, depistați la volan de polițiști

ro

26 Apr, 2021 11:02 883 Marime text
  • Mai multe infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța.
  • În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Peștera, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 14.40, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Lumina, având autorizația de circulație provizorie expirată din data 24 august 2020.
 
La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Crângului din municipiul Medgidia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescarului din Costinești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii