Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Polițiștii, mesagerii lui Moș Crăciun pentru peste 40 de copii

ro

23 Dec, 2020 18:42 2064 Marime text
  • Moș Crăciun nu a putut ajunge anii trecuți la unii copii din comunele Pantelimon, Gârliciu, Saraiu, Ghindăresti, Horia, Crucea, Vulturu și Topalu, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
  • Anul acesta, însă, bătrânul îmbrăcat în roșu a avut ajutoare de nădejde.
Sărbătorile de iarnă ne fac să fim mai mărinimoși, mai înțelegători, mai conștienți de ceea ce avem și, de ce nu, dornici de a împărtăși cu cei din jur.

Pentru colegii noștri, a.s. Paraschiv Cătălin și ag. Frunză Alina, din cadrul Secției 7 Rurală Crucea, bucuria a venit odată cu zâmbetele și lacrimile de fericire ale copiilor pe care i-au vizitat.

Din cauza imposibilității financiare, Moș Crăciun nu a putut ajunge anii trecuți la unii copii din comunele Pantelimon, Gârliciu, Saraiu, Ghindăresti, Horia, Crucea, Vulturu și Topalu. Anul acesta, însă, bătrânul îmbrăcat în roșu a avut ajutoare de nădejde.

Colegii noștri din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au renunțat bucuroși la o parte din salariu, ajutați și de alte persoane cu suflet mare, iar pentru asta, au fost răsplătiți cu multă recunoștință și fericire de peste 40 de copii, care au primit jucării, dulciuri și alimente., a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

Sursa foto: IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii