Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Poliția, în acțiune! Zeci de autovehicule controlate. Au fost aplicate amenzi

ro

18 Dec, 2021 20:56 2027 Marime text
  • Acțiune desfășurată de Serviciul Ordine Publică



Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier, Serviciului Acțiuni Speciale, Secției 5 Rurală Cogealac și jandarmi constănțeni, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a faptelor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, în comuna Cogealac.



Oficial de la IPJ Constanța 





În seara de 17 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier, Serviciului Acțiuni Speciale, Secției 5 Rurală Cogealac și jandarmi constănțeni, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a faptelor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, în comuna Cogealac.




Au fost legitimate aproximativ 120 de persoane și au fost controlate 70 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 11 operatori economici, cu privire la respectarea prevederilor Legii 55/2020.




În urma acțiunilor, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 8.000 de lei, dintre care 7 la Legea 55/2020 și 16 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.




Polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 1 permis de conducere.




Au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.





Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii