Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Minor, rețiut pentru tâlhărie calificată. Ar fi agresat fizic o femeie și ar fi sustras mai multe bunuri cu ajutorul unor bărbați

ro

11 Aug, 2020 14:25 1249 Marime text
  • Un minor a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
  • Minorul, împreună cu trei bărbați, ar fi agresat fizic pe o femeie după care ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate.
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în noaptea de 06/07.06.2020, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au probat activitatea infracțională a celui de-al patrulea participant la comiterea acestei infracțiuni, fiind vorba despre un minor, de 17 ani, din municipiul Medgidia.

Minorul în cauză, împreună cu alți 3 bărbați - arestați preventiv în această cauză - sunt suspectați că ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din localitatea Făclia, unde ar fi agresat-o fizic pe o femeie de 37 de ani, după care ar fi sustras mai multe bunuri.

Potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de ieri, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru complicitate la sâvărșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii