Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Dosare penale pentru șoferi depistați la volan fără permis

ro

26 May, 2021 14:44 1308 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
  • Șoferi fără permis sau cu permisul suspendat, depistați la volan de oamenii legii.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vulturului din localitatea Vadu Oii. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul în cauză ar fi fost sustras în scop de folosință de pe raza localității Vadu Oii.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 50 de ani, care a condus o autoutilitară pe DN2A, în localitatea Mihail Kogălniceanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 21.30, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 2 și jandarm, a identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Valea Morii din municipiul Constanța. În timpul legitimării, bărbatul și-ar fi atribuit identitatea unei persoane, de 33 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit atât identitatea persoanei în cauză, cât și faptul că aceasta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală, transmite IPJ Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii